Технологія приготування їжі К-26

 Тема № 1: "Технологія приготування напівфабрикатів з риби, нерибних продуктів моря"

Приготування н\ф із риби"
 

Тема № 2 "Технологія приготування напівфабрикатів з мяса, птиці, субпродуктів" 




Нарізання н/ф  - біфштекс

 
Тема № 3 "Технологія приготування супів"


Кросворд 
 









 
Тема № 4 "Технологія приготування соусів"
 

Ментальна карта: Класифікація соусів
 
 
Тема № 5 "Страви з овочів і грибів"

 
Тема № 6 "Технологія приготування страв з яєць і сиру"

Смажені страви з сиру. Сирники
 

Тема №  8  "Технологія приготування страв з риби, морепродуктів"  

 

Тема №  9  "Технологія приготування страв з мя`са, с/г приці, субпродуктів"
 

Тема №  10  "Технологія приготування холодних страв і закусок"
 



 
 
 

 Тема № 11 "Технологія приготування солодких страв і напоїв"

Урок № 132. Технологія приготування та відпуск компотів із свіжих та заморожених ягід і плодів, сухофруктів, узвар.
  
Урок № 133. Технологія приготування та відпуск киселів.
  
 

 
 
Тема № 12. "Технологія приготування тіста та виробів з нього"
  

 
 

Учбовий матеріал | Технологічна схема приготування дріжджового ...


 
"Підсумкова атестація" з професії "Кухар" 4 розряду 

Немає коментарів:

Дописати коментар