Тема № 2 "Технологія приготування напівфабрикатів з мяса, птиці, субпродуктів"
Нарізання н/ф - біфштекс
Тема № 3 "Технологія приготування супів"
Кросворд
Тема № 4 "Технологія приготування соусів"
Ментальна карта: Класифікація соусів
Тема № 5 "Страви з овочів і грибів"
Тема № 6 "Технологія приготування страв з яєць і сиру"
Тема № 9 "Технологія приготування страв з мя`са, с/г приці, субпродуктів"
Тема № 10 "Технологія приготування холодних страв і закусок"
Тема № 11 "Технологія приготування солодких страв і напоїв"
Урок № 132. Технологія приготування та відпуск компотів із
свіжих та заморожених ягід і плодів, сухофруктів, узвар.
Тема № 12. "Технологія приготування тіста та виробів з нього"
"Підсумкова атестація" з професії "Кухар" 4 розряду
Немає коментарів:
Дописати коментар