Технологія приготування їжі К-26

 Тема № 1: "Технологія приготування напівфабрикатів з риби, нерибних продуктів моря"

Приготування н\ф із риби"

Технологічна схема обробки щуки для фарширування
Тематичне оцінювання

Тема № 2 "Технологія приготування напівфабрикатів з мяса, птиці, субпродуктів"



Нарізання н/ф  - біфштекс

Тема № 3 "Технологія приготування супів"


Напівфабрикати для борща

Тема № 4 "Технологія приготування соусів"

Ментальна карта: Класифікація соусів


Тема № 5 "Страви з овочів і грибів"

Тема № 6 "Технологія приготування страв з яєць і сиру"

Смажені страви з сиру. Сирники

Тема №  8  "Технологія приготування страв з риби, морепродуктів"
Риба смажена в тісті "Кляр" https://drive.google.com/drive/u/0/my-drive

Судак фарширований

Тема №  9  "Технологія приготування страв з мя`са, с/г приці, субпродуктів"

Тема №  10  "Технологія приготування холодних страв і закусок"



Колекція посилань: Холодні страви і закуски
Холодні страви і закуски by urevalora

 Тема № 11 "Технологія приготування солодких страв і напоїв"

Урок № 132. Технологія приготування та відпуск компотів із свіжих та заморожених ягід і плодів, сухофруктів, узвар.
 Дати відповідь на питанні у зошиті:
1. Чим відрізняється компот від узвара?
2. Що таке сироп?
3. Температура подавання узварів.
4. Який посуд використовують для подавання компотів і узварів?
5. Скласти технологічну схему приготування узвара із сухофруктів.

Урок № 133. Технологія приготування та відпуск киселів.
 Дати відповіді на питанні у зошиті:
1. Який крохмаль використовують для приготування молочного киселя? І чому?
2. Як подають густі кеселі?
3. Назвіть види сировини для приготування киселів.
4. Опишіть вимоги до якості киселів.
5 Скласти технологічну схему приготування киселя із яблук з журавлиною.



Тематичне оцінювання: Приготування солодких страв
Тема № 12. "Технологія приготування тіста та виробів з нього"
Тематичне оцінювання: Приготування дріжджового тіста безопарним способом

Схема приготування дріжджового тіста опарним способом


Учбовий матеріал | Технологічна схема приготування дріжджового ...


Кросворд: кулінарія на літеру "А"
"Підсумкова атестація" з професії "Кухар" 4 розряду
Атестація: приготування н/ф з риби та м`яса
Атестація: Приготування перших страв, соусів
Атестація: Приготування страв з овочів,яєць та сиру, круп, бобових, і макаронних виробів
Атестація: приготування страв з риби
Атестація:Приготування страв з м`яса, птиці, субпродуктів
Атестація: Приготування холодних страв і закусок
Атестація: Приготування солодких страв і напоїв
Атестація: Приготування тіста та виробів з нього

Немає коментарів:

Дописати коментар