Вступ
Тема: № 1 "Хімічний склад продуктів харчування"
1.1 Поняття про сировину, н/ф, страву
Тема: № 2 "Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки"
Презентація: Класифікація овочі
Тема: № 1 "Хімічний склад продуктів харчування"
1.1 Поняття про сировину, н/ф, страву
Тема: № 2 "Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки"
Презентація: Класифікація овочі
Тема: № 3 "Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"
Тема: № 4 "Мясо, птиця, дичина, субпродукти: технологія приготування напівфабрикатів"
Тема: № 5 "Теплова кулінарна обробка продуктів"
Тема: № 6 "Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв"
Тема: № 7 "Технологія приготування супів"
Тема: № 8
Доброго дня.Дуже цікавий матеріал.
ВідповістиВидалити