Вступ
Тема: № 1 "Хімічний склад продуктів харчування"
1.1 Поняття про сировину, н/ф, страву
Кросворд
Вправа: хімічний склад продуктів
Тематичне оцінювання
Тематичне оцінювання
Тема: № 2 "Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки"
Презентація: Класифікація овочі
Тема: № 1 "Хімічний склад продуктів харчування"
1.1 Поняття про сировину, н/ф, страву
Кросворд
Вправа: хімічний склад продуктів
Тематичне оцінювання
Тематичне оцінювання
Тема: № 2 "Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки"
Презентація: Класифікація овочі
Завдання: оберіть плодові овочі
Вправа: класифікація овочів
Вправа: норми відходів овочів
Тематичне оцінювання
Тема: № 3 "Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"
Тема: № 3 "Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"
Тема: № 4 "Мясо, птиця, дичина, субпродукти: технологія приготування напівфабрикатів"
Презентація: Приготування котлетної маси та н/ф з неї
Вправа (парочка): Напівфабрикати з котлетної маси
Тема: № 5 "Теплова кулінарна обробка продуктів"
Тема: № 6 "Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв"
Тема: № 7 "Технологія приготування супів"
Інтерактивна презентація Перші страви
Тема: № 8 "Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв"


Урок №64-65 Яєчні продукти їх асортимент. Механічна кулінарна обробка яєць, яєчнихпродуктів.
Урок № 66. Приготування та відпуск страв та з яєць.
2. Які вимоги до якості страв з яєць?
3. З якими гарнірами готують яєчню?
4. Скласти схему: Класифікація страв з яєць.
Тема: № 9 "Технологія приготування страв з овочів"
Презентація: Поняття про гарнір
Питання для контролю знань:
1. Як класифікуються яєчні
продукти?
2. Що є сировиною для
виробництва рідких і сухих яєчних продуктів?
3. Які яйцепродукти
відносяться до сухих і в чому принцип їх виробництва?
4. Які фізико-хімічні
показники нормують для рідких яєчних продуктів?
5. В чому особливість
зберігання сухих яєчних продуктів?
Вправа: зміни під час теплової обробки яєцьУрок № 66. Приготування та відпуск страв та з яєць.
Завдання:
1. Який жир використовують для смаження яєчні? Поясніть чому.2. Які вимоги до якості страв з яєць?
3. З якими гарнірами готують яєчню?
4. Скласти схему: Класифікація страв з яєць.

числова пряма: Норми відходів овочів
Тема: № 10 "Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього"
Приготування вареників
Тематичне оцінювання: приготування прісного тіста
Кросворд: Вироби з прісного тіста
Тема: № 10 "Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього"
Приготування вареників
Тематичне оцінювання: приготування прісного тіста
Кросворд: Вироби з прісного тіста
Доброго дня.Дуже цікавий матеріал.
ВідповістиВидалити