Технологія приготування їжі К-16

 Вступ 

Тема: № 1 "Хімічний склад продуктів харчування"
1.1 Поняття про сировину, н/ф, страву
 
 

 
Тема: № 2 "Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки"
Презентація: Класифікація овочі


 



 
Тема: № 3 "Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"






 

Тема: № 4 "Мясо, птиця, дичина, субпродукти: технологія приготування напівфабрикатів"


 

Тема: № 5 "Теплова кулінарна обробка продуктів"
 






 


Тема: № 6 "Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв"

 

Тема: № 7 "Технологія приготування супів"

КЛАСИФІУКАЦІЯ ПЕРШИХ СТРАВ









 
 
Тема: № 8


Урок №64-65 Яєчні продукти їх асортимент. Механічна кулінарна обробка яєць, яєчнихпродуктів. 




 
Урок № 66. Приготування та відпуск страв та з яєць.


 
Тема: № 9 "Технологія приготування страв з овочів"
    



 
   
Тема: № 10 "Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього"
Приготування вареників


 

1 коментар: