Технологія приготування їжі К-16

Тематичне оцінювання
Тема: № 3 "Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"










Тема: № 4 "Мясо, птиця, дичина, субпродукти: технологія приготування напівфабрикатів"




Тема: № 5 "Теплова кулінарна обробка продуктів"







Тема: № 6 "Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв"



Тема: № 7 "Технологія приготування супів"
Технологічна схема приготування супів з крупами





Інтерактивна презентація Перші страви
Тема: № 8 "Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв"
Шлюбна поведінка, розмноження та розвиток птахів - презентація з ...

кулін хар ка страв з яєць (1)


кулін хар ка страв з яєць (1)


Урок №64-65 Яєчні продукти їх асортимент. Механічна кулінарна обробка яєць, яєчнихпродуктів. 




Питання для контролю знань:

1.     Як класифікуються яєчні продукти?

2.     Що є сировиною для виробництва рідких і сухих яєчних продуктів?

3.     Які яйцепродукти відносяться до сухих і в чому принцип їх виробництва?

4.     Які фізико-хімічні показники нормують для рідких яєчних продуктів?

5.     В чому особливість зберігання сухих яєчних продуктів?

Вправа: зміни під час теплової обробки яєць

Урок № 66. Приготування та відпуск страв та з яєць.



Завдання:
1. Який жир використовують для смаження яєчні? Поясніть чому.
2. Які вимоги до якості страв з яєць?
3. З якими гарнірами готують яєчню?
4. Скласти схему: Класифікація страв з яєць.

Тема: № 9 "Технологія приготування страв з овочів"
 Презентація: Поняття про гарнір



Технологічна схема приготування страв з овочів, смажених у фритюрі
числова пряма: Норми відходів овочів
Тема: № 10 "Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього"
Приготування вареників


Тематичне оцінювання: приготування прісного тіста
Кросворд: Вироби з прісного тіста  

1 коментар: